Fisa medicala permis auto formular pdf

Intrebare Chestionare auto: Fisa medicala permis auto formular pdf

Fisa medicala permis auto este un document important pentru cei care doresc sa obtina sau sa isi reinnoiasca permisul de conducere. Aceasta fisa medicala este un raport medical care confirma ca persoana care doreste sa obtina permisul de conducere este apta din punct de vedere medical pentru a conduce un autovehicul.

Pentru a obtine fisa medicala permis auto, trebuie sa te prezinti la un centru medical autorizat de Ministerul Sanatatii pentru a face o serie de examinari medicale. Aceste examinari medicale sunt destinate sa verifice daca ai o serie de afectiuni care pot afecta siguranta ta si a celor din jur atunci cand conduci un autovehicul.

Examinarile medicale care trebuie efectuate pentru a obtine fisa medicala permis auto pot include teste de vedere, teste auditive, analize de sange si alte examinari care pot fi necesare in functie de tipul permisului de conducere pe care il doresti (cum ar fi permisul de conducere pentru autovehicule grele).

Dupa ce ai efectuat toate examinarile medicale necesare, vei primi o fisa medicala permis auto care confirma ca esti apt din punct de vedere medical pentru a conduce un autovehicul. Aceasta fisa medicala trebuie sa fie prezentata atunci cand depui cererea pentru permisul de conducere, impreuna cu alte documente necesare, cum ar fi buletinul si alte acte necesare..

Fisa medicala permis auto este valabila pentru o perioada de 5 ani, dupa care trebuie sa o reinnoiesti. Este important sa te asiguri ca intotdeauna ai o fisa medicala permis auto valabila, deoarece fara aceasta fisa nu vei putea obtine sau reinnoi permisul de conducere.

In concluzie, fisa medicala permis auto este un document important pentru cei care doresc sa obtina sau sa isi reinnoiasca permisul de conducere. Aceasta fisa medicala confirma ca esti apt din punct de vedere medical pentru a conduce un autovehicul si trebuie prezentata atunci cand depui cererea pentru permisul de conducere. Este important sa te asiguri ca intotdeauna ai o fisa medicala permis auto valabila, deoarece fara aceasta fisa nu vei putea obtine sau reinnoi permisul de conducere.

Descarca acum fisa medicala in format pdf.

Fisa medicala permis auto formular 2023